KTGlass szélvédő javítás és csere, autókozmetika, fényszóró polírozás

Szigetszentmiklós

KTGlass mobil szélvédőjavító és szélvédő csere szolgáltatása Szigetszentmiklóson is elérhető.

        Szélvédő javítás és csere Szigetszentmiklós

KTGlass 2019 óta mint magán vállakozás működik szélvédő javító és szélvédő csere szolgáltatóként Szigethalmon Fejlődésének dinamikáját jellemzi, hogy a  Szigethalmon létrehozott szélvédő javító és csere  műhely és mobil szolgáltatásnak valamint a folyamatos szolgáltatási terület bővítésnek Köszönhetően Évről évre megduplázza ügyfeleinek számát.  Ami a 2022-es évben közel 2000 szélvédő cserét valamint szélvédő javítást jelentett. A KTGlass folyamatosan bővülő szolgáltatási területei között  Szigetszentmiklós mint mobil helyszín szerepel. 

 

Amit a Szélvédőről tudni érdemes: 

Azt gondolhatnánk, hogy ez “csak” egy üveg mint az összes többi ami körbe veszi autónkat. Pedig ez nem fedi a valóságot. Autónkba be szerelt üvegek különböző minőségűek. Az oldal és hátsó üvegek kemény edzett üvegek, melyeket nem könnyű ugyan betörni, de ha sikerül atomjaira robban szét. A szélvédő két rétegű ragasztott rugalmas üveg, közte fóliával, ha esetleg sérül ne apró szilánkokra hulljon szét. Valamint ütközéskor nagyon fontos szerepet kap a légzsák megtartásában. Épp ezért ha kapunk egy kavicsot ami “lyukat” üt a szélvédőnkre, igyekezzünk a lehető legrövidebb időn belül megjavíttatni. Ne várjuk meg míg elreped a szélvédő. Ennek két oka is van: az egyik, ami talán a legfontosabb a biztonságunk. Ugyan is ha egy szélvédő elreped, akkor már sajnos nem tudja megtartani a  légzsákot, így könnyebben sérülünk Mi is, És nem utolsó sorban a költségek. Egy szélvédő csere költségesebb mint megjavíttatni egy kőfelverődés okozta sérülést

Szélvédő javítás

Szigetszentmiklóson

A KTGlass csapata Csepel–Sziget teljes területéről, Szigetszentmiklósról és a környező településekről is várja kedves ügyfeleit. A KTGlass Szigetszentmiklóson  helyszíni mobil szélvédő javítást és szélvédő cserét végez. 

KTglass javít ! minden típusú személy és kistehergépkocsit, de még kamiont is, hisz a kamionok szélvédőjét sem kímélik a felverődő kavicsok   

 
Amennyiben az időjárás nem megfelelő a kőfelverődés okozta sérülés javítására vagy a kavics okozta repedt szélvédő cseréjére, úgy a  KTGlass Szigethalmi műhelyében Mű út 222 sz. alatt, zárt és fűtött műhelykörülmények között javítjuk sérült szélvédőjét, illetve cseréljük a repedt szélvédőt.

Mobil szolgáltatásunk helyszíne Szigetszentmiklós és vonzás körzetében bárhol  lehet   az Ön által megjelölt cím  ( pl. Tesco parkoló, munkahelyén, lakásán vagy egyéb megbeszélt helyszínen) aminek feltétele a kedvező időjárás és forgalmi körülmények. 

Szélvédő csere Szigetszentmiklóson

Amikor egy szélvédő elreped, azt javítani már sajnos nem lehet. Sokan megpróbálják megfúrni több helyről, de az már sosem lesz biztonságos és a javítása is csak ideig óráig fog tartani. Azt már félve említem, hogy felesleges pénzkidobásnak  tartjuk, hiszen előbb-utóbb  tovább repedhet,  főleg a nagy hőingadozás ( fűtés, klíma) miatt. 

Ne kockáztasson! Cseréltesse ki sérült szélvédőjét Szigetszentmiklóson mobil szolgáltatásunk igénybevételével. Telefonon egyeztetett helyszínen, ami lehet a munkahelye vagy az otthona, esetleg Tesco vagy a Szigetszentmiklósi Auchan parkolója amennyiben az időjárás megfelelő. Sajnos az időjárási körülmények erősen befolyásolják a sérült szélvédő javítását vagy cseréjét mobil helyszínen. Ebben az esetben a  KTGlass műhelye Szigethalmon  út 222 sz. alatt  várja kedves ügyfeleit.  Esetleg casco biztosítással is rendelkezik? Nálunk az sem probléma! A KTGlass teljeskörű casco ügyintézéssel is cseréli szélvédőjét akár önrész befizetése nélkül. A KTGlass logisztikai és technikai fejlődésének köszönhetően szélvédő csere esetén akár 1,5 óra elteltével közlekedhet autójával a kollégáink által megadott instrukciók betartásával.  

szélvédő csere
Szélvédő csere külső helyszínen
Kamion szélvédő csere
KTGlass szélvédő javítás és csere, autókozmetika, fényszóró polírozás
Szélvédő javítás és csere, fényszóró és fényesítő polírozás kőfelverődés védelemmel