Szélvédő javítás és csere Csepel-szigeten

Üdvözöllek kedves látogató a KTGlass szélvédő javítás és szélvédő csere oldalán!

2019-óta foglalkozunk minden típusú személy-és kisteherautó szélvédő és egyéb üvegfelület cseréjével. Mint minden vállalkozás mi is “kicsiben” kezdtük, szélvédő javítással Csepelen. Egyre többen kerestek meg bennünket, hogy elrepedt szélvédőjét kitudjuk-e cserélni. Ezután bővítettük csapatunkat és természetes volt, hogy ügyfelet nem küldtünk el azzal, hogy nem tudjuk orvosolni a problémát. Eleinte helyszínre mentünk, legyen az valaki lakása, munkahelye, vagy akár egy Tesco parkolója.  Később, ahogy nőtt a forgalmunk, úgy döntöttünk, hogy szükségünk van egy fix telephelyre is, ahova az ügyfelek menetközben is betudnak jönni és Mi bővíteni tudjuk a szolgáltatásaink körét. Így találtunk rá a  Szigethalom Mű út 222-ben lévő telephelyre, ahol egy mobil garázst felépítve tudjuk fogadni ügyfeleinket. A térképen lévő név ne tévesszen meg senkit. Hosszas keresgélés után találtunk rá a jelenlegi nevünkre. Ami először StarGlass névre hallgatott. Ahogy bővült a szolgáltatási kör, úgy változott a cégünk neve is KTGlass-ra. Azzal, hogy megtalálhatóak vagyunk Szigethalmon az ügyfelek kérésére helyszíni cserét és javítást is vállalunk előzetes egyeztetés után. Ahogy telt az idő, igyekeztünk még több csere és javítási igényt kielégíteni. Mivel Csepel-szigeten élünk, így itthon is kialakítottunk egy kis műhelyt, hogy aki  Ráckeve és környékén él, az is könnyedén megtaláljon minket Szigetújfaluban.  

Szélvédő javítás

Szélvédő javítás Szigethalom

Kőfelverődés okozta sérüléseket többnyire javítani lehet.

A kavics okozta sérülések különböző méretűek formájúak lehetnek.  A becsapódást követően amint lehetőségünk van rá ragasszuk le a  sérülést, hogy a szélvédőn lévő kőfelverődést a lehető leghatékonyabban tudjuk láthatalanul jaívtani. 

Amikor egy szélvédő sérülése elrepedt, sajnos az a szélvédő már eltört. Ebben az esetben csak a szélvédő cseréje a járható út.  Vannak szélvédő javítósok akik fennen hirdetik, hogy a repedés javítható. Ez azonban nem teljesen fedi a  valóságot. Lehet próbálkozni, több helyzetben megfúrni, több felől  ragasztót locsolni bele, de ez csak ideig-óráig oldja meg a problémát. Attól az a szélvédő törött!!  Arról már nem is szólva, hogy ebben az esetben nem csak, hogy tovább reped a szélvédő amit a rend éber őrei nem tolerálnak túl jól 🙁 ha meglátják.  De még a biztonsági funkcióját is elveszti a szélvédő 🙁  Sokan nem is tudják, hogy a Szélvédőnek nagy szerepe van az autók esetleges ütközésénél, hogy megvédjék az utasokat. Ezért a repedt szélvédők cseréje nem tűr halasztást. Ha valaki tudja, hogy olyan területen közlekedik, ahol nagy eséllyel csapódhat fel kő ami súlyos sérülést okozhat a szélvédőn, érdemes casco biztosítást kötni, akár csak a szélvédőre is. Ebben az esetben a gépkocsi tulajdonosnak szinte egy forintjába nem kerül a sérült szélvédő cseréje, hogy utána biztonságosan tudjon tovább közlekedni az autójával. A casco havi díja kevesebb, mint a büntetés amit egy ellenőrzésen szabhat ki ránk a rendőrség.